Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

CREA atelier

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
23 november
In ons Crea- atelier kunnen deelnemers tekenen, schilderen, werken met papier, textiel en kralen, naar eigen idee of met een voorbeeld. Materiaal is aanwezig en er is begeleiding van de gastvrouwen. Soms is het handig om als groep iets te doen, bv porselein schilderen zodat de werkstukken tegelijk gebakken kunnen worden, maar vrijheid en een fijne creatieve ochtend of middag staan voorop.
Voorkeur voor een bepaalde activiteit kunt u ook doorgeven als u zich aanmeldt, dan proberen wij daar rekening mee te houden. U hoeft geen talenten te hebben. Het leuk vinden om iets met uw handen te creëren is genoeg!

CREA workshops zijn er twee keer per week: op maandagochtend 10.30 uur en op vrijdagochtend 10.30 uur

strippenkaart 2,50 per keer, bij veel materiaal 5 euro. U kunt een gratis proefles doen alvorens de kaart te nemen.

Als u zich inschrijft krijgt u een automatische bevestiging. Indien een groep vol is, krijgt u bericht om een oplossing te zoeken.Geef u hieronder op voor deelname aan:
CREA atelier.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.