Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Kiss the Bakery is ons Valentijntje!

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
14 februari
Kiss the Bakery doneert hun Valentijnsactie aan Anna's huis. Op Valentijnsdag verkoopt Kiss the Bakery heerlijke gevulde amandelkoeken. Bij aankoop van 4 koeken betaalt u 5 euro, en daarvan wordt 2 euro aan Anna's huis gedoneerd!

Koopt u dus voor uw Valentijn en uw gezinsleden en vrienden deze heerlijke koeken bij The Bakery in een van hun drie filialen (Gerschwinstraat 196, Westzijde 174a en Kon. Julianaplein 10 in de Albert Heijn). Zij zijn open vanaf 8 uur 's morgens.

Bedrijven kunnen hun medewerkers bijvoorbeeld trakteren op een koek bij de koffie omdat het Valentijnsdag is.
Bedrijven (en particulieren die grotere hoeveelheden willen) kunnen de koeken vooraf bestellen bij een van de drie filialen en via info@kissbackery.nl, waarbij u moet aangeven in welk filiaal u het wilt gaan ophalen.

Goede actie van Kiss the Bakery, fijn dat wij hun Valentijntje mogen zijn die dag! Doe allemaal mee.....Geef u hieronder op voor deelname aan:
Kiss the Bakery is ons Valentijntje!.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.