Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Wandelen

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
23 november
Samen met de groep olv Margreet de Groot of Lida Roos wandelen, wat oefeningen en wat praten. Ook in Corona tijd wordt er gewandeld, op 1 1/2 meter afstand weliswaar. Mocht u mee willen wandelen dan kunt u een mail sturen aan huis@lmkz.nl en krijgt u nadere inlichtingen. 

Er is ook een mogelijkheid tot aanvraag van een wandelcoach, coach met één, max 2 cliënten met diepgaander gesprekken olv Liesbeth van Boeijen of Lia van Grieken. Aanvraag via onderstaand formulier met bij opmerkingen wandelCOACH invullen en voorkeursdag hiervoor. Dan regelt onze coördinator een match. Wandelcoaches en coachgesprekken binnen Anna’s huis kunnen ook direct worden aangevraagd bij huis@lmkz.nl

Als u zich inschrijft krijgt u een automatische bevestiging. Indien een groep vol is, krijgt u bericht om een oplossing te zoeken.

Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage van 2,50 gevraagd die u via de knipkaart kunt voldoen.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Wandelen.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.