Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Zangkoor

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
20 februari
Het zangkoor van Anna's huis oefent elke donderdag 13.30 inloop tot  circa 15 uur in Anna's huis.
Zangkoor wordt geleid de ene week dirigent Marjoke Keek en pianist Merk Rijken en de andere week door dirigent / zangeres Annika Floris en pianist Lucas de Bruin. Hoog niveau als altijd dus achter de piano en voor het koor.

Dat hoeft helemaal niet te gelden voor de clienten die mee willen zingen. Geoefend en ongeoefend, iedereen die ingeschreven is in Anna's huis, ook naasten, zijn welkom om zich ruim een uur uit te leven. Zangboeken zijn aanwezig.

Mocht u mee willen doen, maar nog niet ingeschreven zijn, dan kunt u dat tot donderdagmiddag 13.30 uur doen door langs te komen op het kantoor in Anna's huis. De kosten voor deze middag bedragen 2,50 per keer via de knipkaart, koffie inbegrepen. U kunt een gratis proefles volgen alvorens een kaart te nemen. 

Kom allen meezingen om het tot een geslaagde middag te maken! Hoe groter het koor, hoe mooier het gaat klinken. Probeer het een keertje... 
Het is een erg leuk evenement!Geef u hieronder op voor deelname aan:
Zangkoor.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.