Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Yoga

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
21 februari
Elke week is de yoga-inloop om 13.45 uur, start van de les om 14.00 uur. Deze yoga gericht op ontspanning en ademhalingsoefeningen wordt gegeven op de donderdagen door Mirjam Westbroek en/of Susan Verwer en op vrijdag door Mintwab Aliyou en/of Tiny Verwer. Lia Kok is de vaste invaller bij vakanties. 

Kosten: 5 euro per keer (knipkaart Anna's huis), inclusief koffie, thee en soep
U kunt een gratis proefles volgen alvorens een kaart te nemen. 

Kledingadvies:
makkelijk zittende kleding (warm zittende trainingsbroek, ook warm zittend vestje om niet af te koelen tijdens het ontspannen). Warme sokken aan, schoenen mee.
Er is geen gelegenheid om u om te kleden in Anna's huis, uiteraard kunt u wel uw schoenen uittrekken en andere sokken aandoen. Sokken met anti slip worden aanbevolen.  
Er liggen fleece dekentjes om na afloop over u heen te trekken als u echt even helemaal niets meer hoeft te doen dan ontspannen.
Yogamatjes en yoga kussentjes zijn aanwezig.

Aantal personen 8, max 10 per keer. Inschrijven via onderstaand formulier. U krijgt bericht of u mee kunt doen of dat de les vol is.

Na afloop even bij praten, koffie of thee drinken en indien gewenst, soep en de les desgewenst te evalueren. Yoga wordt twee maal per week gegeven, ook op donderdagen en er is ook een vervolg online cursus om thuis te doen als aanvulling of na afloop. Folders hierover liggen in Anna's huis.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Yoga .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.