Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Aquafitness

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
19 februari
Fantastisch nieuws: Zaangolf stelt zwembad ter beschikking en Sander Jaakke doneert de fysiotherapeutische begeleiding. De fysiotherapeuten die begeleiden zijn Suzanne Bakker of Sander Jaakke
De zwemtijd bedraagt 3/4 uur van 10.30 tot 11.15 elke woensdag. Om 11.15 begint andere activiteit en moet het zwembad verlaten zijn door deelnemers van Anna's huis.

Ook is er een verzoek alle spullen in de kleedruimtes van de grond te hebben aan de haakjes, tijdens het zwemmen wordt de vloer namelijk schoongespoten en anders zijn al uw spullen drijfnat en het is veel minder werk voor de schoonmaaksters. Graag uw medewerking!

Kosten 5 euro te betalen via knipkaart in het zwembad bij de vrijwilliger van Anna's huis, niet bij het zwembadpersoneel!Geef u hieronder op voor deelname aan:
Aquafitness.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.