Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Hardlopen

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
18 februari
Hardloop coach Gerrit Valenteijn begeleidt iedereen naar een betere conditie. In stapjes, geheel op maat op uw eigen kunnen toegesneden. Voor ervaren hardlopers die ziek geworden zijn en willen herstarten, maar zeker ook voor degenen die kanker hebben gehad en weer beter in hun vel willen zitten en die nog nooit hardgelopen hebben. Gerrit weet u allemaal te motiveren! Doen! U voelt zich zoveel beter door bewegen..... Aanvang 10.45 koffie, 11.15 de training. Na afloop is er koffie, thee of soepje. Er kan gedouched worden in Anna's huis, als u verder weg van huis woont.

via knipkaart 2,50 euro. U kunt een gratis proefles volgen alvorens een kaart te nemen.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Hardlopen.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.