Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Samenloop voor Hoop geannuleerd ivm Corona

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
13 juni
Samenloop voor hoop is een 24 uur durende wandelestafette in teamverband waarmee het KWF donaties ophaalt. Het start op 13 juni om 14 uur en eindigt op 14 juni om 14 uur. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatient moet leveren.
Teamgenoten wisselen elkaar af in deze tijd zodat altijd iemand van het team aan het wandelen is. Minimaal een half uur, maar uren lang mag!
Ondertussen wordt gezorgd voor indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten zodat het voor bezoekers en deelnemers een onvergetelijk evenement wordt. 
Tijdens de Samenloop voor Hoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we het leven. 
Meld je hieronder aan als deelnemer in het team van Anna's huis.

Minimaal 20% van de opbrengst van deze Samenloop voor hoop is voor Anna's huis met een maximum van 40.000 euro. Loop zoveel mogelijk mee met vrienden, kennissen en collegae. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Een team is 10-15 personen, laten we met meerdere teams gaan meelopen!Geef u hieronder op voor deelname aan:
Samenloop voor Hoop geannuleerd ivm Corona .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.