Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Kookstudio

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
22 juni
De eerste kookstudio van 2020 onder leiding van Peter, Jan, Rob, Ben en/of Martha. De keuken is bij de verbouw verdubbeld om nog meer aan het succes van de kookstudio's te kunnen voldoen.

Zoals altijd bijdrage van 7,50 euro. via de knipkaart. Losse aanmelding 9 euro (cash of via Tikkie, we hebben geen kas of betaalautomaat in Anna's huis).

Aanmelden via onderstaand formulier. Indien de kookstudio vol is krijgt u bericht en zonder tegenbericht in de week ervoor mag u ervan uitgaan dat u op de lijst vermeld staat.

Het menu volgt tzt en wordt door onze chef koks bedacht in samenwerking met onze dietiste Sharon. De voor- hoofd en nagerechten zijn op elkaar afgestemd en zijn van hoge kwaliteit. Alles is vers en bijzonder smakelijk en prachtig geserveerd.

Er wordt afwisselend gekookt, zoveel mogelijk met de seizoenen mee: vlees, vis, vegetarisch. Houdt u niet van vlees of vis, of mag u dat niet, kies dan het menu uit dat u wel aanstaat. In het uiterste geval kunnen we een ingrediënt vervangen of weglaten. Wij zijn geen restaurant, maar willen u graag ter wille zijn, voor zover dat op redelijk eenvoudige wijze mogelijk is met het gepresenteerde menu. Als dat moeilijk is verzoeken wij u een andere keer in te tekenen.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Kookstudio.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.