Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Zangkoor extra

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
10 oktober
Het zangkoor van Anna's huis oefent elke donderdag 13.30 tot 15 uur in Anna's huis.
Zangkoor extra wordt geleid door dirigent / zangeres Annika Floris en pianist Lucas de Bruin. Hoog niveau als altijd dus achter de piano en voor het koor.
Dat hoeft helemaal niet te gelden voor de clienten die mee willen zingen. Geoefend en ongeoefend, iedereen die ingeschreven is in Anna's huis is welkom om zich ruim een uur uit te leven. Zangboeken zijn aanwezig.
Mocht u mee willen doen, maar nog niet ingeschreven zijn, dan kunt u dat tot donderdagmiddag 13 uur doen door langs te komen op het kantoortje in Anna's huis. De kosten voor deze middag bedragen 2,50 per keer via de knipkaart, koffie inbegrepen.
Komt allen meezingen die daar zin in hebben om het tot een geslaagde middag te maken!
Het is een erg leuk evenement! De andere week wordt het koor geleid door Marjoke Keek en Merk Rijken, ook een aanrader!Geef u hieronder op voor deelname aan:
Zangkoor extra.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.