Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Voedingsadviezen

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
18 januari
Dag Allemaal,

Ik ben Sharon Querido, diëtiste bij de Voedietist en betrokken bij Anna's huis.
Sinds mijn opleiding in 2010 ben ik zowel privé, als in het werkveld in aanraking gekomen met diverse soorten kanker. Daarin viel mij op hoe belangrijk voeding en beweging is zowel voor, tijdens, als na de behandeling.
Maar wat kan het lastig zijn! Misselijkheid en een verminderde eetlust komen vaak voor, maar wat we daarin zeker niet mogen vergeten zijn de emoties.  Voeding staat dan niet altijd op de voorgrond, hoewel veel mensen er wat over te zeggen hebben.
Soms ziet men door de bomen het bos niet meer, graag onderscheid ik daarin de fabels van de feiten. Mijn doel is mensen binnen de voeding zichzelf te kunnen laten zijn en de kwaliteit van leven te behouden.
Los van het spreekuur, ben ik te vinden in verschillende huisartsenpraktijken in de regio en aangesloten bij het oncologie netwerk Zaanstreek- Waterland. Als er vragen over voeding bij kanker zijn, stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Sharon Querido

De voedietistGeef u hieronder op voor deelname aan:
Voedingsadviezen.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.