Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

CREA studio

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
15 november
Op het Crea- atelier kunnen deelnemers tekenen, schilderen, werken met papier, textiel en kralen, naar eigen idee of met een voorbeeld. Materiaal is aanwezig en er is altijd begeleiding. Soms is het handig om als groep iets te doen, bv porselein schilderen zodat de werkstukken tegelijk gebakken kunnen worden, maar vrijheid en een fijne creatieve ochtend of middag staan voorop.
Voorkeur voor een bepaalde activiteit kunt u ook doorgeven als u zich aanmeldt, dan proberen wij daar rekening mee te houden.
De workshops worden gegeven door Mieke Doornbos, Tiny Hooijschuur en/of Stella Kerssens. U hoeft geen talenten te hebben. Het leuk vinden om iets met uw handen te creëren is genoeg!

strippenkaart 2,50 per keer, bij veel materiaal 5 euro

Een proefles is mogelijk voor 3,50 (6  euro) euro contant (we hebben geen wisselgeld, aangezien alles per knipkaart gaat, graag gepast betalen).

Geef u hieronder op voor deelname aan:
CREA studio.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.