Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Wandelgroep en WandelCOACHING

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
9 december
Samen met de groep olv  Joke Stam, Joke Nadort of  Lida Roos wandelen, wat oefeningen en wat praten. Er wordt afgesloten met koffie / thee of soep in Anna's huis, waar dan ook de groep terug komt die onco fitness heeft gedaan bij de fysiotherapie boven Anna's huis. 

strippenkaart 2,50 per keer, losse les 3,50 euro gepast   (we hebben geen wisselgeld, aangezien alles per knipkaart gaat) 

Er is ook een mogelijkheid tot aanvraag van een wandelcoach, coach met één, max 2 cliënten met diepgaander gesprekken olv Liesbeth van Boeijen, John Newsum of Lia van Grieken. Aanvraag via onderstaand formulier met bij opmerkingen wandelCOACH invullen en voorkeursdag hiervoor. Dan regelt onze coördinator een match. Wandelcoaches en coachgesprekken binnen Anna’s huis kunnen ook direct worden  aangevraagd bijGeef u hieronder op voor deelname aan:
Wandelgroep en WandelCOACHING .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.