Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Anna's koor, zing mee!

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
14 november
U bent van harte welkom - ongeoefend of geoefend - bij de bijeenkomst van Anna's Zangkoor. Onder begeleiding van dirigent Marjoke Keek en met Merk Rijken achter het toetsenbord wordt in samenwerking met u het zang repertoire bekeken. Het koor is in oprichting, u heeft alle inspraak.

Ook in 2019 eens per twee weken op donderdagmiddagen in Anna's huis om 13.30 uur ipv 13.00 uur. Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich opgeven bij officemanager@levenmetkankerzaanstreek.nl, maar u mag ook zo inlopen, een afspraak maken van te voren is niet nodig.

strippenkaart 2,50 per keer

Een proefles is mogelijk voor 3,50 euro contant (we hebben geen wisselgeld, aangezien alles per knipkaart gaat, graag gepast betalen).Geef u hieronder op voor deelname aan:
Anna's koor, zing mee! .


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.