Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek

Verwerkend schrijven

U staat er niet alleen voor, wij zijn er voor u

Doneer
23 januari
Na het succes van de eerste cursus Verwerkend schrijven gaat Vonneke Broshuis meteen verder met een tweede cursus. De cursus wordt gegeven in Anna's huis op 3 ochtenden, die samen een cursus vormen: 23 januari en 6 februari. De derde les wordt in overleg met de cursusdeelnemers vastgesteld. Het wordt niet 20 februari (afwezigheid Vonneke ivm voorjaarsvakantie)
Hier is inlopen en aanschuiven niet mogelijk, als u mee wilt doen dient u zich op te geven via officemanager@lmkz.nl, die u zal introduceren zolang er plaats is in de workshop. De eerste cursus in oktober / november was volgeboekt,

Aan de deelnemers wordt een bijdrage van 5 euro per keer gevraagd via de strippenkaart. Koffie, thee en soep en materialen worden u ter beschikking gesteld. U wordt wel verzocht een eigen mooi boekje of schrift mee te nemen wat u voor uzelf wilt gebruiken. Het mag klein, groot, dik, dun zijn, als u zich er maar prettig bij voelt. Er zijn prachtige boekjes te koop bij bv de Bruna.
Wij hebben kleurpotloden en wat kleurstiften, maar eigen materiaal meenemen (mooie vulpen?) mag natuurlijk altijd.Geef u hieronder op voor deelname aan:
Verwerkend schrijven.


Naam Plaats E-mailadres Uw telefoonnummer Aantal deelnemers Bericht
Centrum voor Leven met kanker | Zaanstreek: Anna's huis is mede mogelijk gemaakt door:

Al deze partners hebben het mogelijk gemaakt om het Anna’s huis te realiseren. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze enorme bijdrage en steun, zonder hen was het niet mogelijk geweest om de mens met kanker en zijn naasten in staat te stellen de regie te behouden over lijf, gezondheid en welbevinden.